Pasta bolognese
Kalamurekepihvit, jogurttikastike ja muusi
Tänään on 23.09 - lauantai 14:05

Yhdistys

Yhdistyksemme on Työttömien Valtakunnallinen Yhteistoimintajärjestö TVY ry:n jäsen ja sitä kautta pyrimme vaikuttamaan työttömien asemaan myös valtakunnan tasolla.

Yhdistys on poliittisesti sitoutumaton. Jäsenen puoluekanta, uskonto, ihonväri, ikä tai sukupuoli ei ole meille haitta eikä suositus. Kaikki ovat tasa-arvoisia ja tasavertaisia toiminnassamme.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia työttömyyden vähentämiseksi ja poistamiseksi ja työttömien toimeentulon parantamiseksi sekä työttömyydestä aiheutuvien henkisten, fyysisten ja taloudellisten haittojen vähentämiseksi.

Yhdistyksemme kaikkein tärkeimpänä tavoitteena on auttaa työttömiä ylläpitämään työkuntoaan ja työllistymään sekä palkata pitkäaikaistyöttömiä töihin.

Olemme elävästi mukana yhteiskunnan toiminnassa ja pyrimme laajaan ja rakentavaan yhteistyöhön eri tahojen ja järjestöjen kanssa. STEA, Te-toimisto, ELY-keskus, Mikkelin kaupunki, seurakunta ja eri yhdistykset ja kansalaisjärjestöt ovat yhteistyökumppaneitamme.

Mikkelin Työttömät ry tarjoaa työttömille suunnattua ohjausta ja neuvontaa, vertaistukitoimintaa ja toimintaryhmiä, vapaamuotoista maksutonta kurssiohjelmaa, terveysneuvontaa sekä terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia edistävää liikunta-ja kulttuuritoimintaa.

Meillä voit tavata ystäviä, lukea päivän lehdet tai olla vaan jos siltä tuntuu.

Tervetuloa tutustumaan tiloihimme sekä mukaan harrastamaan ja toimimaan!

Mikkelin Työttömät ry

Mikkelin Työttömät ry © Copyright 2010-2017